Verbeek & Zonen

De begrippen kwaliteit en service zijn vanzelfsprekend van het grootste belang bij de aanschaf van een nieuwe machine voor uw bakkerij. Op deze site proberen wij u te informeren over de kwaliteit en specificaties van onze bakkerijmachines.

Net zoals u hechten wij veel belang aan dienstverlening, financieringsmogelijkheden, klantenbegeleiding en service.

Verbeek-Westerlo is een sterke partner die u in elk opzicht kwaliteit biedt, zowel aan de industriële als aan de ambachtelijke tak van de bakkerijbranche.

 

Bezoek ook automaten-verbeek.be en verbeek-vending.be

 

 

Onze troeven...
Een klant moet bij verkoop tevreden zijn, maar veel belangrijker moet hij over twee jaar nog even tevreden zijn over onze firma.
Hoe we dat meten? Simpel, klanten blijven klanten en brengen zelfs andere klanten aan en dat heeft de dag van vandaag veel te betekenen.

Een team van gespecialiseerde medewerkers staan 24u op 24u klaar voor ons cliënteel.
Eigen technische dienst
In de hedendaagse bakkerijwereld wordt er niet alleen belang gehecht aan de kwaliteit maar ook aan de service om problemen snel en goed op te lossen.
Elke bakkerijmachine of broodautomaat, zelfs de meest perfecte, luistert wel eens naar de vervelende wet van Murphy: “Ze geraken defect op het minst geschikte moment”. Hetgeen dat dan belangrijk is, is dat je kunt terugvallen op een goede leverancier.

Ons principe?

Een uitgebreide eigen technische dienst die ter beschikking staat voor al onze klanten voor installaties, herstellingen, onderhoud, telefonische support, enz...

We doen dit zowel voor broodautomaten, broodsnijmachines als voor weegschalen, ovens, deegverwerkingsmachines en andere bakkerijmachines. Ongeacht waar u het toestel heeft gekocht. Een eigen Technische Dienst kost veel geld maar het is het hart van een servicefirma.
  • Veilig betalen
  • Keuze uit meer dan 10 000 artikelen
  • Gratis levering vanaf € 75 incl. BTW
0 items totaal: €0,00
Winkelwagentje Naar de kassa